(+34) 952 473 545 info@nccs.es

Komende Activiteiten

ZOMERLUNCH – WOENSDAG 15 AUGUSTUS.

De zomerlunch is een oude jaarlijkse traditie die twee doelen dient: met elkaar van een gezellige en lekkere lunch genieten maar ook een gezamenlijke maaltijd ter ere van de bevrijding van voormalig Nederlands-Indië dat destijds jarenlang bezet was door de Japanners.

Onze club heeft altijd veel ‘Indische’ leden gehad en al vanaf 40 jaar geleden was deze rijsttafel (in allerlei vormen) op 15 augustus een begrip.

Restaurant POCO LOCO serveert voor ons op woensdag 15 augustus een heerlijke uitgebreide rijsttafel inclusief 2 drankjes en koffie toe voor € 25,00. U bent welkom vanaf 13.30 uur. U kunt zich tot 10 augustus aanmelden bij evenementen@nccs.es en het bedrag overmaken naar de NCCS:  NL68ABNA0515576743.

Het volledige adres van het restaurant: POCO LOCO, Calle Torrealta 1, (direct achter Apartamentos Jábega aan de Paseo Marítimo in los Boliches – Fuengirola).

We hopen natuurlijk op een groot deelnemersveld.

INLOOPBORREL VRIJDAG 7 SEPTEMBER.

En ook vrijdag 7 september om 18:00 uur is er weer een inloopborrel in restaurant Finca Los Caballeros in Benalmádena gepland. Wederom lekker buiten op het terras waar nieuwe “toldo’s” zijn geïnstalleerd om ons schaduw te geven. En we hebben natuurlijk weer live-muziek.

We beginnen zoals de laatste tijd gebruikelijk om zes uur en eindigen rond half negen.

LEIDENS ONTZET – WOENSDAG 3 OKTOBER.

Dit is een van NCCS’s jaarlijks wederkerende activiteiten. Vaste prik: op 3 oktober vieren we Leiden’s Ontzet. Dat doen we dit jaar (weer) in the Caribbean in Torremolinos om 13.30 uur op woensdagmiddag. Met de traditionele Hollandse hutspot en met heerlijke haring. Nadere info volgt hier op de website en per nieuwsbrief.

INLOOPBORREL VRIJDAG 5 OKTOBER.

Vrijdag 5 oktober is is er toch een inloopborrel in restaurant Finca Los Caballeros in Benalmádena. Het is wat kort na de leuke middag in de Caribbean maar een flink aantal vaste gasten heeft aangegeven toch graag ook in oktober een inloopborrel te hebben. Misschien zullen we weer terug naar binnen moeten omdat de zomer bijna voorbij is maar dat zal blijken. Nadere informatie volgt hier op de website en in september in onze nieuwsbrief.

AUTOPUZZELRIT – ZATERDAG 20 OKTOBER.

Eén van de meest gestelde vragen aan het bestuur: “Gaan jullie de jaarlijkse autopuzzelrit weer organiseren?” De reden voor deze vraag is duidelijk: dit jaarlijkse event was voor velen een hoogtepunt in de NCCS kalender. Nou, de liefhebbers krijgen hun zin: Op zaterdag 20 oktober herstellen we de Autopuzzelrit in ere. Dit jaar is het nog een ééndaags gebeuren maar als het allemaal succesvol verloopt dan hopen we er volgend jaar weer een feestavond plus overnachting aan vast te knopen. De evenementen commissie (Gerda, Gina en Koos) zijn al volop bezig met de voorbereidingen. Nadere info volgt hier op de website en per nieuwsbrief.

INLOOPBORREL VRIJDAG 2 NOVEMBER.

Vrijdag 2 november is de volgende inloopborrel in restaurant Finca Los Caballeros in Benalmádena. Vermoedelijk zullen we weer terug naar binnen moeten omdat de zomer nu toch echt voorbij is en we laten u nog weten hoe laat we gaan beginnen. Nadere informatie volgt hier op de website en in oktober in onze nieuwsbrief.

HERFSTREIS – ZONDAG 4 T/M ZATERDAG 10 NOVEMBER.

Van zondag 4 november tot en met zaterdag 10 november organiseert Frandalucia in samenwerking met de NCCS een herfstreis door midden Spanje. Een uitgebreide beschrijving van deze reis vindt u op blz. 6 van De Vliegende Hollander uitgave 3. De reis was helemaal volgeboekt maar er zijn een paar afzeggingen geweest waardoor er nu weer drie plaatsen beschikbaar zijn.