(+34) 952 473 545 info@nccs.es

Komende Activiteiten

MARBELLA 4DAYS WALKING – ZONDAG 14 OKTOBER.

Vandaag is de laatste dag van Marbella 4Days Walking. Op dit moment is het weer helaas niet geweldig (zondagochtend 10 uur) maar het klaart al een beetje op. Begroet de wandelaars die vier dagen de omgeving van Marbella onveilig hebben gemaakt en vier feest met alle deelnemers en belangstellenden.

AUTOPUZZELRIT – ZATERDAG 20 OKTOBER.

Koos, Gina en Gerda zijn weken bezig geweest om een geweldige puzzeltocht uit te zetten. Het vertrekpunt is nu (eindelijk) bekend:

Hotel El Corte, aan de A-45. Tel: 952 758 429

De organisatie verwacht u daar om 8:30 uur voor een kopje koffie. We starten hier vandaan om 9:00 uur. De organisatoren wensen u heel veel plezier en vergeet niet om een gedetailleerde wegenkaart van Andalucia, een mobieltje en een verrekijker mee te nemen.

Routebeschrijving naar het vertrekpunt:

Komende vanuit: Estepona, Marbella, Fuengirola, Torremolinos:
U neemt de A-7 richting Málaga (let op niet de AP-7 = tolweg). Voorbij Málaga neemt u afslag 241 richting Córdoba, Granada, Sevilla
om op de A-45 te komen. Na ongeveer 16 km op de A-45 neemt u de afslag 127 en aan de rechterkant ziet u Hotel Restaurante El Corte.

Komende vanuit: Nerja, Algarrobo-Costa:
U neemt de A-7 richting Málaga. Vóór Málaga neemt u afslag 241 richting Córdoba, Granada, Sevilla om op de A-45 te komen. Deze afslag bevindt zich in een tunnel. In de tunnel de rechterbaan aanhouden. Na ongeveer 16 km op de A-45 neemt u de afslag 127 en
aan de rechterkant ziet u Hotel Restaurante El Corte.

INLOOPBORREL VRIJDAG 2 NOVEMBER.

Vrijdag 2 november is de volgende inloopborrel in restaurant Finca Los Caballeros in Benalmádena. Vermoedelijk zullen we weer terug naar binnen moeten omdat de zomer nu toch echt voorbij is. We krijgen weer een optreden van onze zangeres Ria, die ook vorig jaar december de muziek verzorgde (zie foto’s hieronder). Nadere informatie volgt in de 2e nieuwsbrief van oktober.

HERFSTREIS – ZONDAG 4 T/M ZATERDAG 10 NOVEMBER.

Van zondag 4 november tot en met zaterdag 10 november organiseert Frandalucia in samenwerking met de NCCS een herfstreis door midden Spanje. Een uitgebreide beschrijving van deze reis vindt u op blz. 6 van De Vliegende Hollander uitgave 3. De reis is momenteel helemaal volgeboekt maar er is een wachtlijst mochten er onverwacht toch nog afzeggingen zijn.

 

INLOOPBORREL VRIJDAG 7 DECEMBER.

Vrijdag 7 december is de laatste inloopborrel van 2018 in restaurant Finca Los Caballeros in Benalmádena. Vermoedelijk zullen we weer  binnen zitten omdat de donkere dagen voor kerst nu toch wel erg dicht bij komen. Nadere informatie volgt hier op de website en in november in onze nieuwsbrief.

KERSTLUNCHES WOENSDAG 26 DECEMBER.

Op 2e kerstdag, woensdag 26 december, worden er op diverse locaties langs de Costa del Sol door onze lieve gastvrouwen weer de jaarlijkse kerstlunch georganiseerd. Nadere informatie hierover komt binnenkort hier op de website en natuurlijk in de nieuwsbrieven van november en december.