(+34) 952 473 545 info@nccs.es

BinckBank Spanje & Portugal

BinckBank in Spanje & Portugal.

BinckBank Spanje & Portugal is er voor alle Nederlanders en Belgen die in Spanje of Portugal wonen. Ons team spreekt Nederlands en dat is wel zo prettig als u het over het behoud en de groei van uw vermogen wilt hebben. Juist het persoonlijke contact met de mensen van ons team maakt beleggen bij BinckBank prettig en gemakkelijk.

De Binck Investment Academy in Marbella is dé ontmoetingsplek voor beleggers, beleggingsclubs en handelaren. U bent hier van harte welkom om de Nederlandse (financiële) dagbladen te lezen, uw beleggingsorders onder het genot van een kopje koffie door te geven op één van de computers of om te sparren met één van onze beleggingsspecialisten. U ontmoet hier natuurlijk ook andere beleggers waarmee u uw beleggingservaringen kunt uitwisselen. Bovendien faciliteren wij onze lesruimte aan beleggingsclubs en delen wij onze kennis met hen. 

 

Zelf Beleggen, Laten Beleggen of Fondsbeleggen?

Omdat elke belegger anders is, kunt u bij BinckBank uw vermogen laten groeien op de manier die het beste bij u past. Juist omdat er veel keus is, is het prettig wanneer u in een persoonlijk gesprek op weg geholpen kunt worden door één van onze beleggingsspecialisten. Wij leggen u het systeem van BinckBank uit, hoe u orders kunt inleggen, ‘watchlists’ kunt maken maar ook bijvoorbeeld hoe u door het automatisch instellen van bepaalde condities u niet altijd uw order in de gaten hoeft te houden.

Coaching & begeleiding bij het zelf beleggen.

Zelf beleggen op de beurs is leuk en spannend maar kan complex zijn en tijd kosten. In de dynamische wereld van beleggen is het fijn als u kunt rekenen op een deskundige partner, online maar ook fysiek bij u in de buurt. Bij BinckBank Spanje beslist u zelf waarin u belegt en plaatst u zelf uw orders, maar u staat er niet alleen voor.

Of u nu een beginnende of ervaren belegger bent, u worstelt ongetwijfeld vaker met vragen over het verzekeren van uw aandelen, het al dan niet beleggen in obligaties en of u toch vaker beslissingen moet nemen op basis van Technische Analyse of Fundamentele Analyse. Dit zijn onderwerpen waar wij u bij kunnen helpen. U krijgt geen beleggingsadvies, maar wel precies die informatie en ondersteuning die u nodig heeft om zelf de goede keuzes te maken.

Investment Academy.

Beleggen is pas echt leuk als je over voldoende kennis beschikt. Daarom organiseert BinckBank Spanje regelmatig seminars en cursussen over de beurs en de economie. Bovendien nodigen we regelmatig gastsprekers uit zoals Janneke Willemse, Mathijs Bouman en Sem van Berkel.

Op onze site www.binckspanje.com vindt u alle informatie over BinckBank in Spanje en de evenementen die we bij u in de buurt organiseren.

Binck Investment Academy
Urbanización La Carolina
Edificio Aries, Local N
29602 Marbella, Málaga, Spanje

(aan de Golden Mile, vlak bij de rotonde bij Da Bruno)

E-mail: info@binckspanje.com
Telefoonnummer: + 34 952 924 011
Telefoonnummer als u vanuit Nederland belt:
020 314 9852 (Taco)
020 314 9854 (Martin)
Skype: binckspanje
www.binckspanje.com

Publicidad

Archief
februari 2019
M D W D V Z Z
« feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Recente reacties