BinckBank Spanje & Portugal

BinckBank in Spanje & Portugal.

BinckBank Spanje & Portugal is er voor alle Nederlanders en Belgen die in Spanje of Portugal wonen. Ons team spreekt Nederlands en dat is wel zo prettig als u het over het behoud en de groei van uw vermogen wilt hebben. Juist het persoonlijke contact met de mensen van ons team maakt beleggen bij BinckBank prettig en gemakkelijk.

De Binck Investment Academy in Marbella is dé ontmoetingsplek voor beleggers, beleggingsclubs en handelaren. U bent hier van harte welkom om de Nederlandse (financiële) dagbladen te lezen, uw beleggingsorders onder het genot van een kopje koffie door te geven op één van de computers of om te sparren met één van onze beleggingsspecialisten. U ontmoet hier natuurlijk ook andere beleggers waarmee u uw beleggingservaringen kunt uitwisselen. Bovendien faciliteren wij onze lesruimte aan beleggingsclubs en delen wij onze kennis met hen. 

 

Zelf Beleggen, Laten Beleggen of Fondsbeleggen?

Omdat elke belegger anders is, kunt u bij BinckBank uw vermogen laten groeien op de manier die het beste bij u past. Juist omdat er veel keus is, is het prettig wanneer u in een persoonlijk gesprek op weg geholpen kunt worden door één van onze beleggingsspecialisten. Wij leggen u het systeem van BinckBank uit, hoe u orders kunt inleggen, ‘watchlists’ kunt maken maar ook bijvoorbeeld hoe u door het automatisch instellen van bepaalde condities u niet altijd uw order in de gaten hoeft te houden.

Coaching & begeleiding bij het zelf beleggen.

Zelf beleggen op de beurs is leuk en spannend maar kan complex zijn en tijd kosten. In de dynamische wereld van beleggen is het fijn als u kunt rekenen op een deskundige partner, online maar ook fysiek bij u in de buurt. Bij BinckBank Spanje beslist u zelf waarin u belegt en plaatst u zelf uw orders, maar u staat er niet alleen voor.

Of u nu een beginnende of ervaren belegger bent, u worstelt ongetwijfeld vaker met vragen over het verzekeren van uw aandelen, het al dan niet beleggen in obligaties en of u toch vaker beslissingen moet nemen op basis van Technische Analyse of Fundamentele Analyse. Dit zijn onderwerpen waar wij u bij kunnen helpen. U krijgt geen beleggingsadvies, maar wel precies die informatie en ondersteuning die u nodig heeft om zelf de goede keuzes te maken.

Investment Academy.

Beleggen is pas echt leuk als je over voldoende kennis beschikt. Daarom organiseert BinckBank Spanje regelmatig seminars en cursussen over de beurs en de economie. Bovendien nodigen we regelmatig gastsprekers uit zoals Janneke Willemse, Mathijs Bouman en Sem van Berkel.

Op onze site www.binckspanje.com vindt u alle informatie over BinckBank in Spanje en de evenementen die we bij u in de buurt organiseren.

Binck Investment Academy
Urbanización La Carolina
Edificio Aries, Local N
29602 Marbella, Málaga, Spanje

(aan de Golden Mile, vlak bij de rotonde bij Da Bruno)

E-mail: info@binckspanje.com
Telefoonnummer: +34 952 924 011
Telefoonnummer als u vanuit Nederland belt:
020 314 9852 (Taco)
020 314 9854 (Martin)
Skype: binckspanje
www.binckspanje.com

Binck

Wat er uiteindelijk rond 29 maart wordt besloten over de Brexit is nog maar de vraag. Kaspar Huijsman en Nik Rainer (onze Engelse aanwinst bij BinckBank Spanje) geven een overzicht van de actuele stand van zaken en de mogelijke scenario’s tijdens De Brexit Breakfast, 29 maart om 10 uur in de Investment Academy. Natuurlijk serveren we daar een kopje echte Engelse thee en scones bij. Wat er ook gebeurt: het Brexit Breakfast gaat in ieder geval wèl door!

Inschrijven kan via onze site. U kunt ons natuurlijk ook een mail sturen: info@binckspanje.com of bellen: +34 952 924 011. Wilt u iemand meenemen? Geef dan zijn of haar naam ook aan ons door dan reserveren we een extra plaats!

Waarom wilt u meer weten over de Brexit?

Sinds het Brexit-referendum van 2016 heerst in Groot-Brittannië politieke chaos, die ook zijn weerslag heeft op de Europese financiële markten. Nog altijd dreigt daardoor eind maart een chaotisch en economisch riskant vertrek uit de Europese Unie.

Hoe moet u in deze spannende tijden verstandig omgaan met uw portefeuille? Welke sectoren en (Nederlandse) aandelen kunnen worden geraakt of profiteren misschien juist? Kost de Brexit u geld of kunt u er ook aan verdienen? Wat zijn de scenario’s voor de komende maanden en daarna? Met welke impact op de economie en op beleggingen?

Schrijf u nú in 
Eerstvolgende seminars in Marbella

 

25 april: Málaga bruist!
23 mei: Alles over Protrader

De informatie die tijdens de seminars wordt besproken kwalificeert mogelijk als beleggingsaanbeveling en is geen beleggingsadvies van BinckBank. De beloning van de spreker(s) staat/stond/zal niet direct of indirect in relatie (staan) met zijn (hun) specifieke aanbevelingen of standpunten. Ondanks het feit dat BinckBank alle zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen van de inhoud van de seminars, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan BinckBank niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Indien u zonder verificatie of advies gebruikmaakt van de verstrekte informatie, doet u dat voor eigen rekening en risico. Aan de informatie die tijdens het seminar wordt besproken kunnen geen rechten worden ontleend. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden. Meer informatie over de specifieke productrisico’s kunt u lezen op de productpagina’s op onze site. 

september 2020
M D W D V Z Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930