Waarschijnlijk vonden onze leden het te warm, er waren op deze inloopborrel niet zo heel veel leden aanwezig, ik heb ze niet geteld, ik denk zo´n 20 aanwezigen, maar de sfeer was er niet minder om. Misschien ook omdat we binnen 2 weken weer een evenement op stapel hebben staan: de Indische rijsttafel, waarvoor zich 57 leden hebben aangemeld. (aanmelden kan niet meer = vol).

Deze keer had voorzitter Wilmar Steve Nelson uitgenodigd. Een Engelse zanger die wat mij betreft terug mag komen. Geweldig! Op verzoek speelde hij in het kader van corona “Don´t stand so close to me” van The Police. (Zie video). Hij had het nummer niet op zijn repertoire staan maar speelde er letterlijk en figuurlijk heel leuk op in.

Een heel professioneel zanger, hij schijnt naar wat ik hoorde een mooie zangcarrière in Engeland achter de rug te hebben.

Else van Velthuijsen was na 4 maanden gedwongen lockdown in Nederland ook blij om er weer bij te kunnen zijn.  En natuurlijk wilde zij dansen. Else wil altijd dansen. Ondanks het “verbod”. Dansen, alleen en op afstand, ach waarom niet? Nog een paar dames volgden haar, op gepaste afstand, let´s dance.

Enfin, ondanks niet zo heel veel bezoekers was het toch erg gezellig.

Jeani Hoftijzer