Euforisch, dat is het juiste woord. Een extreem gevoel van vreugde.

Het was natuurlijk een heel besluit om de inloopborrel na een aantal jaren Finca los Caballeros te verplaatsen naar een andere locatie maar na het eclatante succes van de Nieuwjaarsbijeenkomst bij Valparaiso is onze voorzitter Wilmar in gesprek gegaan met eigenaar Rafaël van Valparaiso of er mogelijkheden zouden zijn om ook onze maandelijkse inloopborrel aldaar te organiseren.

Nu, dat is gelukt ! Valparaiso heeft speciaal voor de NCCS de prijzen van de drankjes aangepast, mooie aankleding van de tafels verzorgd, met op die tafels een tapaatje en easy listening muziek geregeld. Na zo´n verandering is het natuurlijk afwachten wat onze leden hiervan denken en of zij het enthousiasme van het bestuur zouden delen.

Wij (het bestuur) hoopten/verwachtten zo´n 40 à 50 leden……maar het bleken er bijna honderd te zijn ! Toen onze voorzitter binnenkwam iets na zes uur viel z’n mond open van verbazing: er waren toen al ruim 80 leden en het personeel van Valparaiso liep extra tafels en stoelen aan te slepen. Maar dat is bij Valparaiso geen probleem: Je wordt daar echt als een koning/in behandeld. Het begint al nog voor je een stap binnen hebt gezet: je stapt voor de deur uit de auto en die wordt keurig voor je geparkeerd door de valet. En bij vertrek aan het eind van de avond krijgen alle dames een mooie rode roos mee als herinnering aan een geweldige avond.

De muziek van de huis-muzikant Juan was prima; niet te hard zodat iedereen met elkaar kon praten. Na een uurtje kwamen er intermezzo´s van Wilmar, Felisindo, Aad en John, een Ierse zanger. Die gingen gezellig door tot een uurtje of negen ….. Daarna is er een vrij grote groep blijven eten in het restaurant. Uw bestuur gaat nog eens praten met de eigenaar van Valparaiso om te kijken of we ook hier niet een mooie deal kunnen krijgen …

Een heel mooie inloopborrel om op terug te kijken en voor herhaling vatbaar. Hopelijk tot ziens 5 april bij de volgende inloopborrel, wellicht op dezelfde locatie, zie hiervoor de volgende Nieuwsbrief.

Met dank aan een ieder die aanwezig was, aan voorzitter Wilmar en niet te vergeten zijn charmante echtgenote Evelyn om dit alles voor elkaar te hebben gekregen…..chapeau !

Bijdrage text en foto’s: Jeani Hoftijzer