Komende Activiteiten

Speciale maatregel bij NCCS bijeenkomsten 
Het ICTE (Spaans Instituut voor Kwaliteit in de Toeristensector) heeft, in overleg met het Spaanse Ministerie van Gezondheid, een aantal regels opgesteld voor het voorkomen van Covid-19 besmetting in hotels en restaurants. Naast regelgeving over ontsmetten van gezamenlijke ruimtes en toiletten is er ook het controleren op koorts/verhoging van deelnemers aan evenementen van meer dan 6 personen. Personen met verhoging mogen volgens deze regels niet worden toegelaten.

Uw bestuur heeft besloten om deze regelgeving voor groepsevenementen de komende maanden na te volgen voor zowel uw veiligheid als voor die van andere deelnemers. Wij zullen dan ook bij binnenkomst even uw temperatuur checken; mocht deze te hoog zijn dan kunt u helaas niet aan het evenement deelnemen.
Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregel.

 

Speciale inloopborrels 8 en 15 januari 2021

Onze jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst kan in 2021 door de geldende corona maatregelen tot onze spijt geen doorgang vinden. Het bestuur heeft daarom bedacht om alleen voor leden op 8 januari én op 15 januari a.s. een “speciale” inloopborrel te organiseren met oliebollen en lekkere tapas.  Iedereen die zich vóór 6 januari heeft opgegeven heeft inmiddels een bevestigingsmail van ons ontvangen.

De speciale inloopborrel wordt gehouden bij Finca Los Caballeros, Urb. Torrequebrada Norte, Avda. de Los Argonautas, s/n, 29639 Benalmádena, vanaf 15.00 uur tot 17.30 uur. Consumpties zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening, de oliebollen en de tapas worden u aangeboden door de NCCS. Er zal – net als ‘vroeger’ – live muziek aanwezig zijn van onze eigen “fab four”. Helaas mogen we nog niet dansen maar het worden vast supergezellige inloopborrels!