Komende Activiteiten

Speciale maatregel bij NCCS bijeenkomsten 
Het ICTE (Spaans Instituut voor Kwaliteit in de Toeristensector) heeft, in overleg met het Spaanse Ministerie van Gezondheid, een aantal regels opgesteld voor het voorkomen van Covid-19 besmetting in hotels en restaurants. Naast regelgeving over ontsmetten van gezamenlijke ruimtes en toiletten is er ook het controleren op koorts/verhoging van deelnemers aan evenementen van meer dan 6 personen. Personen met verhoging mogen volgens deze regels niet worden toegelaten.

Uw bestuur heeft besloten om deze regelgeving voor groepsevenementen de komende maanden na te volgen voor zowel uw veiligheid als voor die van andere deelnemers. Wij zullen dan ook bij binnenkomst even uw temperatuur checken; mocht deze te hoog zijn dan kunt u helaas niet aan het evenement deelnemen.
Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregel.

Inloopborrel 6 augustus

Op vrijdag 6 augustus weer een inloopborrel van 18:00 uur tot 20:00 uur bij Finca Los Caballeros. Uw gastvrouw Rikie is gelukkig voldoende hersteld en zal er weer zijn om u welkom te heten (misschien toch een beetje bijgestaan door onze gastheer van de vorige inloopborrel – Rien). We hebben voor de verandering deze keer geen troubadour maar een heel speciale DJ: de Nederlandstalige muziek wordt namelijk verzorgd door DJ Fiësta.
Consumpties zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening. Als u ook komt wordt het vast weer gezellig.

Adres: Urb. Torrequebrada Norte, Avda. de Los Argonautas, s/n, 29639
Benalmádena. 

Zondag 15 augustus – Indische rijsttafel in Fuengirola 

De NCCS heeft een aantal mooie tradities die we al heel lang in ere houden.
Zo genieten we elk jaar op 15 augustus van een echte Indische rijsttafel en herdenken we daarmee tegelijkertijd het einde van de Japanse bezetting in het toenmalige Nederlands-Indië.
Bovendien is die datum een herinnering aan het echte officiële einde van de Tweede Wereldoorlog in het Koninkrijk der Nederlanden.

De kok van het vroegere Indonesische restaurant Poco Loco werkt met enige regelmaat in de Family Bar in Fuengirola. Voor deze gelegenheid heeft Tony van de Family Bar de mensen van het vroegere Poco Loco uitgenodigd om bij hem een heerlijke rijsttafel te komen bereiden. Er zullen vanaf 14:00 uur 10 gerechten geserveerd worden op het ruime terras van de Family Bar.

Aanmelden vóór zaterdag 7 augustus uitsluitend via de e-mail van onze Evenementenafdeling: evenementen@nccs.es .

De prijs van deze rijsttafel is € 25,- p/p, incl. een welkomstdrankje voor zowel leden als introducees. Ook uw betaling gelieve vóór 7 augustus a.s. over te maken op Bankrekeningnummer NL68 ABNA 0515 5767 43, of ES38 2038 3685 5260 0018 5335 o.v.v. rijsttafel

Meldt u zich alstublieft zo snel mogelijk aan, mede in verband met het gelimiteerde aantal plaatsen.
De Family Bar bevindt zich in de jachthaven van Fuengirola (local 317). Er is volop gelegenheid tot (betaald) parkeren, voor de deur.

Aanmeldingen die na zaterdag 7 augustus binnenkomen kunnen helaas niet meer behandeld worden.