Komende Activiteiten

Speciale maatregel bij NCCS bijeenkomsten 
Het ICTE (Spaans Instituut voor Kwaliteit in de Toeristensector) heeft, in overleg met het Spaanse Ministerie van Gezondheid, een aantal regels opgesteld voor het voorkomen van Covid-19 besmetting in hotels en restaurants. Naast regelgeving over ontsmetten van gezamenlijke ruimtes en toiletten is er ook het controleren op koorts/verhoging van deelnemers aan evenementen van meer dan 6 personen. Personen met verhoging mogen volgens deze regels niet worden toegelaten.

Uw bestuur heeft besloten om deze regelgeving voor groepsevenementen de komende maanden na te volgen voor zowel uw veiligheid als voor die van andere deelnemers. Wij zullen dan ook bij binnenkomst even uw temperatuur checken; mocht deze te hoog zijn dan kunt u helaas niet aan het evenement deelnemen.
Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregel.

FRANDALUCÍA organiseert WOENSDAG 17 NOVEMBER MOOIE TOUR MET HERFSTKLEUREN EN EEN HEERLIJKE SURPRISE!
 
 

Na lange tijd gaan we eindelijk weer eens op stap door het verrassend mooie binnenland! Na een lekkere koffiestop in de hoofdstad van de Axarquia rijden we dwars door de indrukwekkende natuur en de “groentetuin” van de provincie Málaga. We maken een hele bijzondere stop op een plek in de middle of nowhere waar we een aperitief zullen gebruiken!! Daarna vervolgen we onze weg langs de natuur in herfsttooi om uit te komen bij ons restaurant waar een verrassend 3-gangenmenu op ons wacht! Terug via een prachtige route!
De prijs voor deze dag is voor leden NCCS € 23,00 p.p. en niet-leden € 28,00 p.p. incl. surprise.
(excl. 3-gangenmenu met 1 drankje naar keuze € 11,00 p.p.)

Ophaaltijden krijgt u bij aanmelding!
Aanmelden viafrandalucia@gmail.com / 0034 686487731

 

 

Inloopborrel 3 december: VOL VERWACHTING KLOPT ONS HART, O KOM ER EENS KIJKEN.

Beste leden,

Uw bestuur heeft bedacht om 3 december a.s. een “Sinterklaas” inloopborrel te organiseren. 
Het is de bedoeling dat iedere aanwezige een anoniem verpakt kadootje meebrengt (ter waarde van max. € 5) met daarbij een kort Sinterklaasgedicht. Deze kadootjes worden in de echte zak van Sinterklaas gedaan en is er voor iedereen een kadootje. De bijbehorende gedichtjes worden (verplicht) voorgelezen, dus doe uw best.
Voor de Sinterklaas-sfeer wordt gezorgd met Sinterklaasliedjes, versiering en snoepgoed.
De Sint heeft gehoord dat zijn pak prachtig voor hem is gestoomd. We hebben de Sint gevraagd “rij toch niet stilletjes ons ‘huisje’ voorbij?”. Zou de goede Sint nog komen? Wordt er aan de deur geklopt? Vol verwachting klopt ons hart!
Vrijdag 3 december zijn we welkom bij Finca Los Caballeros van 16.00 tot 18.00 uur. Consumpties zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening, het Sinterklaas snoepgoed wordt u aangeboden door de NCCS. 

Meldt u zich alstublieft zo snel mogelijk aan, mede in verband met het gelimiteerde aantal plaatsen.
Graag zien wij uw aanmelding tegemoet via onderstaand formulier.

https://www.nederlandseclub.nl/sinterklaas/ 

 

VRIJDAG 10 DECEMBER 2021    GEZELLIGE KERSTMIDDAG IN MÁLAGA

De gezellige kersttijd staat weer voor de deur! NAVIDAD….
Málaga is natuurlijk bekend om zijn prachtig verlichte Calle Larios en op 26 November is het weer zover en gaat de verlichting weer aan: daarom organiseren we een gezellig samenkomen in Málaga om de kerstsfeer van dichtbij te beleven. 

Op 10 December komen we samen bij het Ayuntamiento ( Stadhuis) om 17.00 uur.
We zullen beginnen met een wandeling door de oude binnenstad waar we een stel zeer beroemde en mooie kerststallen gaan bezoeken, die over het algemeen hele dorpen voorstellen! Natuurlijk genieten we onderweg ook van een lekker glaasje Málagawijn of Anijsliqueur.  Vervolgens, als het donker is ,gaan we het pronkstuk van Málaga bewonderen: De Calle Larios!
Daarna komt er een gezellig samenzitten met tapamenu (1 drankje inclusief).
Dit alles onder begeleiding van uw gids Sabine, de Málaga deskundige bij uitstek!

Prijs: €20 p.p. voor NCCS Leden en € 25 p.p. voor  alle anderen die mee wil komen.
Opgeven bij Koos Kraan: evenementen@nccs.es