(+34) 952 473 545 info@nccs.es

Komende Activiteiten

INLOOPBORREL VRIJDAG 2 NOVEMBER.

Vrijdag 2 november is de volgende inloopborrel in restaurant Finca Los Caballeros in Benalmádena. Vermoedelijk zullen we weer terug naar binnen moeten omdat de zomer nu toch echt voorbij is. We krijgen weer een optreden van onze zangeres Ria Kramer, die ook vorig jaar december de muziek verzorgde (zie foto’s hieronder). Nadere informatie volgt in de 2e nieuwsbrief van oktober.

HERFSTREIS – ZONDAG 4 T/M ZATERDAG 10 NOVEMBER.

Van zondag 4 november tot en met zaterdag 10 november organiseert Frandalucia in samenwerking met de NCCS een herfstreis door midden Spanje. Een uitgebreide beschrijving van deze reis vindt u op blz. 6 van De Vliegende Hollander uitgave 3. De reis is momenteel helemaal volgeboekt maar er is een wachtlijst mochten er onverwacht toch nog afzeggingen zijn.

 

CHINESE/CANTONESE LUNCH VRIJDAG 16 NOVEMBER.

Vrijdag 16 november organiseert Marianne Groeneveld voor leden van de NCCS weer een heerlijke lunch bij Restaurante Chino in La Cala de Mijas. Zij heeft dit al een aantal jaren voor de club gedaan en het is altijd een geweldig succes. Vrijdag 16 november is uitgekozen zodat deelnemers aan de herfstreis naar Madrid en omgeving er ook bij kunnen zijn.

Dus: een heerlijke Chinese/Cantonese lunch voor € 12,= p.p. In deze prijs is 1 fles wijn per 4 personen inbegrepen. Restaurant Chino in La Cala de Mijas (bij de taxi standplaats), op vrijdag 16 november, aanvang 13:00 – 13:15.

Opgeven (liefst per e-mail) bij: Marianne Groeneveld, grokogroko@hotmail.com of per telefoon 636 404 640.

Het aantal plaatsen is beperkt dus als u er bij wilt zijn dan zo snel mogelijk aanmelden, want: VOL=VOL.

INLOOPBORREL VRIJDAG 7 DECEMBER.

Vrijdag 7 december is de laatste inloopborrel van 2018 in restaurant Finca Los Caballeros in Benalmádena. Vermoedelijk zullen we weer  binnen zitten omdat de donkere dagen voor kerst nu toch wel erg dichtbij komen. Nadere informatie volgt hier op de website en in november in onze nieuwsbrief.

KERSTEXCURSIE WOENSDAG 19 DECEMBER.

In samenwerking met Frandalucia organiseert de Club een kerstexcursie door het prachtige binnenland van de provincie Málaga met aan het einde een bezoek aan de prachtig verlichte stad zelf.

Wij vertrekken richting Antequera, maken een gezellige kerstkoffiestop in het mooie stadje, brengen een bezoek aan een bijzondere kerk met stal en zien de enorme vruchtbare vallei van deze streek op zijn mooist. Vervolgens komen we uit bij een heel bijzonder museum te weten “El Museo de los Belenes”. Vrij vertaald het museum van de kerststallen, maar daaraan doen we dit prachtige project veel tekort. Op particulier initiatief herbergt dit museum, dat in 2017 werd geopend, meer dan 70 kerstallen en ruim 2000 figuren gemaakt door nationale en internationale artiesten. De bijzonder artistieke wijze waarop alles wordt getoond laat niemand onberoerd. Ook het platteland (de campo) van Andalusië wordt erg mooi in beeld gebracht.

Na dit bezoek wordt het tijd voor een heerlijke lunch en gaan we via een verrassende route terug naar de kust, naar de prachtig verlichte stad Málaga alwaar we gezamenlijk van de kerstverlichting zullen genieten. Tenslotte stoppen we in een leuk restaurant voor een gezellige korte kerstborrel. Één drankje om te proosten inbegrepen. De rest en eventuele tapas zijn voor eigen rekening. De prijs van deze excursie is € 30,00  incl. toegang museum en kerstzoetigheden maar excl. de 3 gangen lunch (€ 11,00 incl. drankje).Opgeven bij evenementen@nccs.es of bij info@frandalucia.com

KERSTLUNCHES WOENSDAG 26 DECEMBER.

Op 2e kerstdag, woensdag 26 december, wordt er op diverse locaties langs de Costa del Sol door onze lieve gastvrouwen weer de jaarlijkse kerstlunch georganiseerd. Nadere informatie hierover komt binnenkort hier op de website en natuurlijk in de nieuwsbrieven van november en december.