Komende Activiteiten

Inloopborrel vrijdag 6 maart 2020

Inloopborrel van 18:00 uur tot 20:00 uur bij Valparaiso, Ctra. Mijas-Fuengirola, Km14, 29650 Mijas, aan de A387. Aan de linkerkant van de weg na ongeveer 1,5 km vanaf de grote (open) rotonde over de AP7

Jaarlijkse Algemene Leden Vergadering 14 maart 2020

Overeenkomstig het bepaalde in Statuten en Huishoudelijk Reglement roept het bestuur de leden van de NCCS op tot het bijwonen van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.
Deze zal bij eerste oproep gehouden worden op zaterdag 14 maart 2020 in restaurant Finca Los Caballeros te Benalmádena om 10.30 uur en bij tweede oproep op dezelfde datum en plaats om 11.00 uur. Toegang tot de vergadering is uitsluitend mogelijk voor leden die hun contributie over 2020 betaald hebben.

Puzzelrit zaterdag en zondag 28 en 29 maart

Het is alweer een aantal jaren geleden dat er een 2-daagse auto puzzelrit georganiseerd werd. Dit jaar is het dan eindelijk zover. Op 28 en 29 maart gaan wij weer een mooie tour maken door het prachtige binnenland van Andalusië. Wij hebben een kleinschalig, gezellig en landelijk gelegen 3 sterrenhotel gevonden voor de overnachting.

Deelname aan de puzzelrit bedraagt € 85,00 per persoon voor leden en € 100,= per persoon voor introducees. Dit is inclusief een tweepersoonskamer op basis van half pension, diner met muzikale omlijsting en een uitgebreide lunch. Wijn, water, bier en fris zijn inbegrepen bij zowel lunch als diner, evenals de koffie bij het verzamelpunt ’s ochtends.

De toeslag voor een éénpersoons kamer is € 28,00

Aanmelden via evenementen@nccs.es met vermelding van:

  1. De naam van het team (de meest originele wint een prijs!)
  2. De leden van het team
  3. Aantal hotelkamers en de naam waarop deze geboekt dienen te worden.
  4. Eventuele dieetwensen en allergieën.

U ontvangt na aanmelding een mail van evenementen met het betalingsverzoek.

Na betaling op bankrekeningnummer NL68 ABNA 0515 5767 43  t.n.v.  NCCS  o.v.v. “puzzelrit” is uw aanmelding definitief.

Alle deelnemers krijgen te zijner tijd via de mail informatie over het startpunt toegestuurd.

Er zijn slechts 40 kamers beschikbaar dus meldt u snel aan via evenementen@nccs.es

Wij hopen op een grote opkomst.