Komende Activiteiten

Inloopborrel 2 juni

 

Vrijdag 2 juni weer onze gezellige inloopborrel van 18.00 uur tot 20.00 uur bij Finca Los Caballeros.

Zoals gebruikelijk zal onze gastheer Rien u allen welkom heten op het mooie terras van Finca Los Caballeros

Adres: Urb. Torrequebrada Norte, Avda. de Los Argonautas, s/n, 29639
Benalmádena.

 

 

HERFSTREIS NAAR HET VERRASSENDE NOORDEN VAN SPANJE
5 -11 NOVEMBER 2023

Deze 7-daagse busreis biedt u een grote variatie aan cultuur en natuur en ook op culinair gebied ontdekt u een heel ander Spanje. De rivier de Ebro is de levensader van de streek die we bezoeken en zorgt voor de enorme verschillen in landschappen. Bovenal zult u kennis maken met Spanje in herfsttooi!
Buiten de indrukwekkende steden Burgos en Zaragoza mag het proeven van de heerlijke wijnen uit de Riojastreek uiteraard niet ontbreken. Dat daar ook een hapje bij hoort, spreekt vanzelf. Een bijzondere lunch in een wijngaard staat dan ook prominent op het programma, evenals een bezoek aan een niet alledaagse bodega.
In tegenstelling tot de vorige reis heeft u ditmaal wat meer tijd voor uzelf en slechts twee keer maken we gebruik van een gids. In Burgos hebben we de fantastische Nederlandstalige Martoke ( was ook onze gids in Salamanca vorig jaar) en in Chinchon gaat er een gemeentegids mee. Per dag wordt u bovendien voorzien van uitgebreide informatie zodat u ook op uw eigen tempo beide mooie steden kunt bezoeken.
Onderweg logeert u in 4-sterren hotels, waarvan er twee luxe Paradores zijn. Uiteraard wordt ook deze reis weer begeleid door de enthousiaste Nederlandstalige Frandalucía.
Het vervoer met een luxe bus van- en naar de Costa del Sol is inbegrepen en het gezelschap zal uit maximaal 30 gasten bestaan, zodat u alle ruimte en comfort heeft.

U kunt zich aanmelden bij frandalucia@gmail.com
Van Frandalucia hoort u of er op het moment van uw aanmelding nog plaatsen zijn. Leden van de NCCS ontvangen een korting van € 25,00 pp.

Alle relevante informatie vind u onderaan in de complete reisbeschrijving.