(+34) 952 473 545 info@nccs.es

Komende Activiteiten

NIEUWJAARS BRIDGEDRIVE ZATERDAG 26 JANUARI.

De NCCS organiseert op zaterdag 26 januari weer een Nieuwjaars-bridgetoernooi waarvoor alle bridgende leden van zowel de NCCS als en van alle Nederlandse bridgeclubs aan de Costa del Sol (o.a. Senang, Sans Rancune, Los Arqueros en Much Gusto) zijn uitgenodigd. Net als vorig jaar wordt er niet alleen gestreden om de eer maar hebben we weer een aantal mooie prijzen.

Het is de bedoeling om ook nu in twee lijnen te spelen: A en B. De kosten voor deelname bedragen 5,00 euro pp voor leden van de NCCS en 7,50 euro voor niet-leden. U kunt zich opgeven, liefst met bridgepartner, onder vermelding in welke lijn u wenst uit te komen bij evenementen@nccs.es. Indien nodig proberen we bridgers zonder partner te koppelen.

Deelnemers wordt verzocht uiterlijk 15 minuten voor de aanvang van het toernooi aanwezig te zijn op dezelfde locatie als vorig jaar: Finca Los Caballeros, Avenida de los Argonautos, Benelmádena.

Op deze website onder “recente-activiteiten” zijn onderaan de pagina leuke foto’s te vinden van de drive vorig jaar; kunt u alvast in de juiste stemming komen.

INLOOPBORREL VRIJDAG 1 FEBRUARI.

Vrijdag 1 februari is de eerste inloopborrel van 2019 in restaurant Finca Los Caballeros in Benalmádena. We beginnen weer gewoon om 18:00 uur en gaan door door tot 20:00 uur of zoveel later als jullie het willen maken. U hoort nog wie voor de muziek zorgt.