Komende Activiteiten

Vrijdag 3 Juli

Inloopborrel bij Finca Los Caballeros te Benalmádena

De laatste inloopborrel is al bijna 4 maanden geleden. Nu we in fase 4 zijn gekomen en weer meer bewegingsvrijheid hebben gekregen heeft het bestuur bedacht om 3 juli a.s. een “speciale” inloopborrel te organiseren met lekkere tapas en een heerlijke nieuwe haring.
Om overzicht te hebben vanwege de tapas en de haring en vanwege het speciale karakter van deze inloopborrel verzoeken we de leden die aanwezig willen zijn zich vóór 1 juli aan te melden. Dit is in tegenstelling tot de normale gang van zaken bij inloopborrels, maar in dit geval noodzakelijk, ook vanwege het maximale aantal deelnemers.
Op 3 Juli zijn we welkom bij Finca Los Caballeros, Urb. Torrequebrada Norte, Avda. de Los Argonautas, s/n, 29639 Benalmádena, vanaf 18.00 uur. Consumpties zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening, de haring en de tapas zijn een herenigingswelkomst-aanbod van de NCCS. Er zal – net als ‘vroeger’ – live music aanwezig zijn van onze huistroubadour Bas. Maar helaas mogen we nog niet dansen… Al met al wordt het vast een supergezellige inloopborrel!

Graag zien wij uw aanmelding vóór 1 juli tegemoet op e-mailadres: evenementen@nccs.es , u mag ook bellen, tel. 678 32 62 08 (Koos Kraan)

Zaterdag 15 Augustus

Indische maaltijd. Ditmaal is het idee dit op 2 locaties te gaan doen, n.l. Torre del Mar en Benahavís

Informatie volgt nog