Komende Activiteiten

Nieuwjaarslunch  zondag 15 januari 2023

Uw bestuur heeft wederom gekozen voor een feestelijke lunch in het mooie hotel waar we het lustrum in 2019 gevierd hebben. Waar we gezellig met elkaar aan tafel kunnen zitten en een toost op het nieuwe jaar kunnen uitbrengen onder het genot van heerlijk eten, voldoende drinken en geweldige live muziek.

Deze gebeurtenis zal plaatsvinden op zondag 15 januari van ’s middags 14.00 uur tot 17.00 uur in hotel IPV Palace in Fuengirola/Mijas Costa aan de kustweg.

 

De lunch bestaat uit de volgende gerechten:

•    Salade van de chef
•    Iberische varkenswangetjes gegaard op lage temperatuur met parmentier van aardappel en saus
óf
gekonfijte kabeljauwfilet op een bedje van groenten en een licht gekruide knoflooksaus
•    Chocolademousse met vanille en gesuikerde amandelen
Wijn, bier, frisdrank inclusief

Voor deze heerlijke lunch, inclusief drank en live muziek, wordt van de leden een bijdrage gevraagd van € 25 per persoon (mits zij hun lidmaatschap voor 2023 voldaan hebben). Aan introducees moeten wij een bijdrage van € 45 per persoon vragen.

Wij verzoeken u om u uiterlijk zaterdag 7 januari aan te melden door middel van het formulier/aanmeldlink wat in de nieuwsbrief van 23 december staat. Vergeet niet te vermelden of u vlees óf vis wenst.

Verder verzoeken wij u om na opgave middels het formulier de totale bijdrage over te maken op ons Spaanse rekeningnummer bij de Caixa Bank zijnde: ES36 2100 5878 1513 0008 0795 ten name van Club Neerlandes Costa del Sol onder vermelding van “Nieuwjaar”.

Op het aanmeldformulier kunt u ook uw voorkeur voor de tafelschikking aangeven en wij zullen proberen daar zo veel mogelijk rekening mee te houden. Wij verzoeken u om niet te vroeg te komen. De zaal zal pas om ongeveer 14.00 uur open gaan.