(+34) 952 473 545 info@nccs.es

Komende Activiteiten

EXCURSIE FINCA 3 MARIA’S – DINSDAG 12 MAART.

Spanje heeft zoveel meer te bieden dan alleen strand! De voorjaarskleuren zijn volop aanwezig in het mooie landschap. We rijden ditmaal om Málaga heen en maken een koffiestop in een lieflijk bergdorpje waar de bewoners trots zijn op hun vele planten en waar u vrije tijd krijgt om er doorheen te dwalen. Via een verrassende route komen we uit bij de boerderij van de 3 Maria’s. Zij koken voor ons een heerlijke, verse ecologische maaltijd op deze bijzondere plek, waarvandaan je een betoverend uitzicht hebt op de kust. Op de terugweg stoppen we in Frigiliana. Dit prachtige witte dorpje staat in de top 10 van mooiste dorpen van Spanje! Via de kustweg zijn we rond 17.30 uur weer terug in la Carihuela. 

Deze excursie kost € 28,00, leden van de NCCS krijgen hier zoals altijd € 5,- korting op. De 4-gangen lunch incl. water en wijn is € 12,00 per persoon.

Opstapplaatsen en tijden in overleg. (ca. 9.00u)
Opgeven bij frandalucia@gmail.com of 0034 686487731.

ALGEMENE LEDENVERGADERING ZATERDAG 16 MAART.

Overeenkomstig het bepaalde in Statuten en Huishoudelijk Reglement roept het bestuur de leden van de NCCS op tot het bijwonen van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze zal bij eerste oproep gehouden worden op zaterdag 16 maart 2019 in restaurant Finca Los Caballeros te Benalmádena om 10.30 uur en bij tweede oproep op dezelfde datum en plaats om 11.00 uur. Toegang tot de vergadering is uitsluitend mogelijk voor leden die hun contributie over 2019 hebben betaald.

Agenda

1.  Opening
2.  Ingekomen stukken
3.  Eventuele benoeming extra bestuursleden
4.  Goedkeuring notulen ALV 17-03-2018
5.  Jaarverslag 2018
6.  Financiële zaken :
     a. verslag van de penningmeester
     b. verslag kascommissie
     c. décharge penningmeester
     d. begroting 2019
     e. contributie 2020
7.  Verkiezing kascommissie
8.  Lustrum – 40-jarig bestaan NCCS
9.  Rondvraag
10. Sluiting

De stukken die op deze vergadering betrekking hebben zijn vanaf 1 maart 2019 in te zien op het Dienstencentrum van de NCCS (Interbusiness, Avda. Jesus Cautivo 44, edificio Jupiter local 6 in Fuengirola), en beschikbaar op de vergadering zelf.
Het Dienstencentrum is geopend van 9.30 tot 14 uur en het telefoonnummer is 952 47 35 45.

Wij hopen veel leden op de vergadering te zien.

Als u een volmacht wilt verlenen kunt u die  Volmacht ALV16-3-19 downloaden door op de blauwe link te klikken.

INLOOPBORREL VRIJDAG 5 APRIL.

Vrijdag 5 april is de volgende inloopborrel. Na het geweldige succes van de inkoopborrel op 1 maart in Valparaiso is het zeer waarschijnlijk dat we daar weer naar toe gaan. Maar er zijn nog andere locaties waarvan de eigenaren hebben aangeboden onze inloopborrel te faciliteren en misschien is het wel een goed idee om wat variatie aan te brengen. U hoort binnenkort waar we naar toe gaan: Valparaiso, Finca los Caballeros of misschien toch een andere locatie.

KONINGSDAG ZATERDAG 27 APRIL.

Voor Koningsdag gaan we terug naar dezelfde locatie als in 2018: Mama’s Bakery. Shirley en Frank en hun staf hebben toen een geweldige job gedaan en ook voor dit jaar hebben ze toegezegd weer alles uit de kast te trekken om het een geweldig feest te maken. En ook onze Evenementen Commissie (Gerda, Gina en Koos) zullen er voor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Natuurlijk verzorgt de club weer transport vanaf Torremolinos langs Benalmádena, Fuengirola en La Cala de Mijas richting El Rosario.

De muzikale opluistering wordt verzorgd door de Blue Basement Bigband uit Amersfoort die in deze periode op tournee is aan de Costa del Sol.

Nadere informatie volgt spoedig op deze website en in onze nieuwsbrief maar noteer deze dag alvast in uw agenda ……