Komende Activiteiten

Maandag 3 oktober Leidens Ontzet

 

Dit jaar vieren we het Leidens ontzet bij The Launch, Calle Carmen 35, Torremolinos.

Aanvang is om 13.30 uur en het menu bestaat zoals altijd uit wittebrood met haring óf met een kroket. Vervolgens krijgen we de bekende hutspot, die dit jaar met een bal gehakt met jus wordt geserveerd. We sluiten af met een toetje, een ijsje met slagroom of koffie.

Eventuele overige consumpties zijn voor eigen rekening en dienen direct te worden afgerekend.

De kosten zijn € 15,- p/p voor leden; introducees betalen € 18,- p/p, vooraf per bank te betalen, op bankrekeningnummer (CaixaBank) ES36 2100 5878 1513 0008 0795 t.n.v. Club Neerlandés Costa del Sol, onder vermelding van “Leidens Ontzet”.

U kunt zich aanmelden vóór 25 september via de link in onze Nieuwsbrief. Vergeet niet uw voorkeur voor haring of kroket te vermelden.

En …. meld u zich alstublieft zo snel mogelijk aan in verband met het gelimiteerde aantal plaatsen.

 

Vrijdag 7 oktober Inloopborrel bij Los Caballeros te Benalmádena

 

Op vrijdag 7 oktober weer onze gezellige inloopborrel van 18:00 uur tot 20:00 uur bij Finca Los Caballeros. Onze gastheer Rien zal u allen welkom heten en omdat het “hoogseizoen” voor de club begint in oktober wordt de muziek verzorgd door onze eigen “NCCS-band”: CC9. Het was in september al aardig druk met bijna 50 aanwezigen – hopelijk hebben we nu het hele terras vol. Drankjes zijn natuurlijk zoals altijd voor eigen rekening.

Adres: Urb. Torrequebrada Norte, Avda. de Los Argonautas, s/n, 29639
Benalmádena.

Prachtige autopuzzelrit 15/16 oktober

Ook dit jaar blijkt de organisatie niet zo eenvoudig als we hadden verwacht, maar het is gelukkig toch weer gelukt om een paar enthousiastelingen te vinden die aan de slag zijn gegaan en het is alweer bijna zo ver: we gaan zoals altijd een mooie tocht maken door het prachtige binnenland van Andalusië. De organisatoren hebben ook een heel mooi 4-sterren hotel voor de overnachting gevonden. De rit zelf vindt dit jaar plaats op zaterdag, zodat we op zondagochtend na het uitgebreide ontbijt eventueel nog wat van de omgeving kunnen gaan bekijken en daarna op het gemakje huiswaarts kunnen keren.

Zoals u wel bekend zal zijn worden de winnaars geacht de volgende autopuzzelrit in oktober 2023 te organiseren. Kunt of wilt u dat niet dan kunt u meedoen buiten mededinging. Maar natuurlijk blijft iedereen welkom om sowieso gezellig mee te doen.

Helaas is de inflatie ook in Spanje na de corona-periode boven de 10%, maar wij proberen het voor de puzzelrit op 5% te houden. Voor leden bedraagt de prijs voor deelname aan de puzzelrit dit jaar € 100 per persoon voor een gedeelde tweepersoonskamer; introducees betalen € 115 per persoon voor een gedeelde tweepersoonskamer. Voor een éénpersoons kamer is de toeslag voor zowel leden als introducees € 27,50 (€ 25 + IVA) bovenop bovengenoemde bedragen.

Het volgende is inbegrepen:
•    Koffie bij het verzamelpunt ’s ochtends,
•    Uitgebreide lunch met keuze tussen vlees of vis en een heerlijke consumptie,
•    Uitgebreid diner waarbij inbegrepen onbeperkt water, wijn en bier,
•    Overnachting met ontbijt

U kunt zich opgeven tot uiterlijk 1 oktober via de aanmeldlink in de nieuwsbrief:
•    De naam van uw team
•    De namen van de leden van uw team
•    Aantal hotelkamers (één of tweepersoons) en de naam waarop deze geboekt dienen te worden.
•    Het aantal hotelkamers is beperkt, dus nogmaals GEEF U ZO SNEL MOGELIJK OP

Uw aanmelding is definitief na betaling uiterlijk op 1 oktober op bankrekeningnummer ES36 2100 5878 1513 0008 0795 t.n.v. Club Neerlandés Costa del Sol o.v.v. “autopuzzelrit”. U ontvangt na uw betaling een mail ter bevestiging.
Alle deelnemers krijgen te zijner tijd via de mail informatie over het verzamelpunt toegestuurd.

Wij hopen zoals altijd op een grote opkomst.