Komende Activiteiten

Speciale maatregel bij NCCS bijeenkomsten 
Het ICTE (Spaans Instituut voor Kwaliteit in de Toeristensector) heeft, in overleg met het Spaanse Ministerie van Gezondheid, een aantal regels opgesteld voor het voorkomen van Covid-19 besmetting in hotels en restaurants. Naast regelgeving over ontsmetten van gezamenlijke ruimtes en toiletten is er ook het controleren op koorts/verhoging van deelnemers aan evenementen van meer dan 6 personen. Personen met verhoging mogen volgens deze regels niet worden toegelaten.

Uw bestuur heeft besloten om deze regelgeving voor groepsevenementen de komende maanden na te volgen voor zowel uw veiligheid als voor die van andere deelnemers. Wij zullen dan ook bij binnenkomst even uw temperatuur checken; mocht deze te hoog zijn dan kunt u helaas niet aan het evenement deelnemen.
Wij rekenen op uw begrip voor deze maatregel.

Prachtige autopuzzelrit 17/18 oktober:
Nog snel aanmelden! 

Het is gelukt en het is al weer bijna zo ver: we gaan een erg mooie tocht maken door het prachtige binnenland van Andalusië. Wij hebben een heel mooi en landelijk gelegen 4-sterren hotel voor de overnachting gevonden. De rit zelf vindt dit jaar plaats op zondag zodat we op maandagochtend na het uitgebreide ontbijt weer huiswaarts kunnen keren.

Voor leden bedraagt de prijs voor deelname aan de puzzelrit € 95 per persoon voor een tweepersoonskamer. Introducees betalen € 110 per persoon voor een tweepersoonskamer. Voor een éénpersoons kamer is de prijs voor leden € 95 plus een toeslag van € 25 en voor introducees € 110 plus een toeslag van € 25.

Het volgende is inbegrepen:

 • Koffie bij het verzamelpunt ’s ochtends van 9:00 tot 9:30 uur, Het verzamelpunt is in de buurt van Marbella
 • Uitgebreide lunch met keuze tussen: salade of crema de calabaza. Hoofdgerecht: langzaam gegaarde gepocheerde zalm of varkensribbetjes uit oven. Nagerecht: citroenmousse of huisgemaakte chocoladetaart
 • Uitgebreid diner 
 • Wijn, water, en bier zijn inbegrepen bij zowel lunch als diner, Bij lunch 1 glas, verder speciale prijzen.
 • Overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet.

Wij vragen u zich zo SNEL MOGELIJK op te geven voor deze mooie tocht, maar dat kan uiterlijk tot 8 oktober via evenementen@nccs.es met vermelding van:

 • De namen van de leden van uw team
 • Aantal hotelkamers (één of tweepersoons) en de naam waarop deze geboekt dienen te worden.
 • Uw telefoonnummer op de dag van de puzzelrit
 • Paspoortnummers voor hotel
 • Keuze van de lunchgerechten
 • Het aantal hotelkamers is beperkt, dus nogmaals GEEF U ZO SNEL MOGELIJK OP

U ontvangt na aanmelding een mail ter bevestiging
Uw aanmelding is definitief na betaling op bankrekening ES38 2038 3685 5260 0018 5335 t.n.v. Club Neerlandés Costa del Sol o.v.v. “puzzelrit”.
Alle deelnemers krijgen te zijner tijd via de mail informatie over het verzamelpunt toegestuurd waar we om 9.00 uur bijeenkomen

Wij hopen op een grote opkomst.