Leidens Ontzet 3 oktober 2021 bij Grandcafe Restaurant De Brabander in Torremolinos

Om te beginnen konden we het woord ‘Leidens’ wel weglaten.

Ontzet over het aantal leden die zich hiervoor hadden aangemeld, fantastisch natuurlijk, maar een aantal aanmeldingen waren in de spam mail terechtgekomen, waardoor Frans de Brabander rekening had gehouden met de opgegeven 37 eters, terwijl dat er 43 waren! Maar niet getreurd, Frans en zijn equipe losten dit op, zodat iedereen toch een zitplaats had. We hadden opgeroepen kom op tijd……eh.…3 kwartier voor aanvang is wel érg op tijd, maar ook dat werd opgelost.

Toen iedereen een plaatsje had gevonden schalde er uit de luidsprekers een lied van Leidenaar Rubberen Robbie over Leiden.

Super haring van John, kroket, hutspot, draadjesvlees, bal gehakt…..het was zoals dat hoort op           3 oktober met bovendien een ijsje of koffie na.

Een mooie opmerking gehoord: In Leiden krijg je altijd TWEE haringen…..ja hier ÉÉN. We zijn in Spanje en niet in Leiden, het is zo veel verder zwemmen voor die visjes.

Ook weer zonder het woord ‘Leidens’ waren we ontzet te horen dat de bijna altijd aanwezigen, Dick en Fien, zich helaas moesten afmelden. Dick was gevallen en moest met een gebroken heup per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Inmiddels is hij geopereerd en gelukkig weer thuis. Met mede namens het bestuur heel veel dank aan twee mede-clubleden voor al hun goede zorgen. Zij hebben Fien begeleid, voor de geparkeerde auto gezorgd, thuiszorg voor Dick geregeld, enzovoorts, geweldig!

Het is mooi te horen dat we als NCCS niet alleen kunnen feesten, maar ook voor elkaar zorgen indien nodig.