Torremolinos

Wat een Pasen!

Op de paasbrunch in Torremolinos kwamen op tweede Paasdag wel 36 leden op buitengewoon gezellige én verantwoorde wijze bij elkaar om te genieten van al het lekkers dat Brasserie Casa Beense ons voorzette. De tafels stonden buiten én lekker ver uit elkaar en onze onvolprezen gastvrouw gaf enkele duidelijke en goede aanwijzingen.

Nou, die uitbaters van Beense hadden hun best gedaan! Net als gastvrouw en organisator Marianne Groeneveld! Want het was nog een hele prestatie om alles goed georganiseerd en ingepland te krijgen. Maar wat een heerlijke middag was het.

Als welkomstdrankje werd een smakelijke cava gepresenteerd gevolgd door een keur van hapjes. Van heerlijk paasbrood tot sandwiches met gerookte zalm, gehaktballetjes, garnalenhapjes, mini-salades, gevulde eieren tot aan de chocolade paaseitjes aan toe. Niet alleen waren de smaken heel goed, het zag er ook nog heel mooi uit. Het terras en de tafels waren prachtig versierd met overal ballonen, paashazen, eitjes, slingers en hooi voor de leggende kippen. We dachten nog even dat dat hooi betekende dat eindelijk Pasen en Sinterklaas op één dag vielen, maar dat bleek een andere uitdrukking te zijn…

In het begin kwam ook nog een Spaanse accordeonist de feestvreugde verhogen met ‘Tulpen uit Amsterdam’ en nog wat Nederlandse klassiekers. Vervolgens kwam ook nog een goeie zangeres ons live toezingen. Al met al was het werkelijk een topfeestje met top-eten. En die gastvrouw is natuurlijk een topgastvrouw. Helemaal terecht!

Maya

Algarrobo