Speciale herenigings- inloopborrel 3 juli 2020

Na bijna 4 maanden was het dan eindelijk zover……we konden weer een inloopborrel organiseren. Het bestuur had bedacht om hier toch een speciaal tintje aan te geven met het aanbieden van nieuwe haring en tapas om de hereniging met onze leden te vieren.

51 leden incl. enkele introducé´s hadden zich aangemeld, aanmelden was in dit geval nodig i.v.m. de inkoop van haring en reserveren tapas.Vicevoorzitter Henk had de haring geregeld. Het was super-haring……nieuwer vind je ´m niet.Met de haring eenmaal daar, kwam zo´n beetje het voltallige bestuur in actie…..Henk en Jeani verdelen van de haring over de 64 bordjes, Maya besprenkelen met uitjes, Koos de vlaggetjesprikkers, Joyce het ronddelen. Wat een fijne samenwerking!Gelukkig had Henk ruim haring besteld dus was er nog een ronde na voor de liefhebbers, prima!Daarna de goed verzorgde tapas van Los Caballeros die ook gretig aftrek vonden.

Onze huistroubadour Bas speelde weer de sterren van de hemel, met ook nog op mondharmonica samenspel met voorzitter Wilmar. Ondanks dat Bas zijn microfoonstandaard was vergeten…..de kapstok van Los Caballeros bracht uitkomst.

We mogen ervan uitgaan dat deze herenigings-inloopborrel heel geslaagd is verlopen. Met dank aan de organisatie en natuurlijk ook dank aan de leden en introducé´s voor hun aanwezigheid.