Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief nr. 8 - 31 maart 2021

Beste leden,

Witte Donderdag en Goede Vrijdag zijn zoals u waarschijnlijk wel weet nationale feestdagen in Spanje en veel Spanjaarden vieren dat in de familiekring door gezellig uit te gaan naar het strand, een park of een mooi terras. We hebben even getwijfeld maar uiteindelijk toch besloten om de inloopborrel gewoon op de eerste vrijdag te houden. Omdat we buiten op het terras willen zitten beginnen we een uur eerder dan de gebruikelijke aanvangstijd - om vijf uur (17:00). We hebben livemuziek en het belooft weer een gezellige middag te worden.

De paasbrunches in Torremolinos en Torre del Mar zijn volgeboekt; hopelijk hebben we volgend jaar weer meer locaties waar we dit kunnen doen.

De koffieochtend in Fuengirola wordt voortaan gehouden in de Family Bar omdat Het Trefpunt gesloten is. U kunt daar vanaf 1 april iedere donderdagochtend om 11:00 uur terecht en gastvrouw Martha ontvangt u met open armen.

En vergeet de ALV niet; we willen die nog steeds aan het einde van de maand houden.

Hopelijk tot zeer snel op een van onze activiteiten,

Met vriendelijke groet
Wilmar Bliek

     Agenda


donderdag
1 april
Witte Donderdag 
vrijdag
2 april
Inloopborrel 
vrijdag
2 april
Goede Vrijdag 
zondag
4 april
Paasbrunch Torre del Mar 
maandag
5 april
Paasbrunch Torremolinos 
zaterdag
24 april
ALV 
 
Op vrijdag 2 april weer een inloopborrel van 17:00 uur tot ongeveer 19:00 uur bij Finca Los Caballeros. De voorspelling is dat het vrijdag 24 graden wordt dus gaan we lekker buiten op het terras zitten, ook al omdat dat in verband met corona toch veiliger is. Maar .... neem iets warms mee om aan te trekken want als de zon weg is kan het toch fris worden. Onze huisband CC9 verzorgt de muziek en dansen doen we op onze stoel. Consumpties zijn zoals gewoonlijk voor eigen rekening. En als u ook komt wordt het vast weer gezellig.

Adres: Urb. Torrequebrada Norte, Avda. de Los Argonautas, s/n, 29639
Benalmádena.
Laatste Koffieochtend in “ het Trefpunt ” Fuengirola.

Helaas hebben we na 27 jaar de koffieochtend in Fuengirola te hebben gehouden afscheid genomen van Kees en Marjolein Harten en tevens van het ons welbekende “het Trefpunt”.
Mede onder invloed van de resultaten ten gevolge van de Covid hebben zij het besluit genomen om een andere weg in te slaan.
Martha van Straalen onze gastvrouw van Fuengirola heeft Kees en Marjolein namens de NCCS bedankt voor de vele jaren van prettige samenwerking en ze veel succes gewenst voor de toekomst.
Vanwege bovenstaande mededeling is de keuze gemaakt om in het vervolg de koffieochtend van Fuengirola met ingang van donderdag 1 april ( geen grap) om 11 uur te houden in “The Family Bar” op het haventerrein van Fuengirola, waar Tony en Claudia ons van harte welkom zullen heten.

Adres: Puerto Deportivo, local 317, Fuengirola
  Lockdown nieuws
 
Andalucia kondigt aan dat de provinciegrenzen gesloten blijven tot na Semana Santa. Binnen de 8 provincies van Andalucia mag wel gereisd worden, behalve in de gemeenten met zogenaamde perimetrale sluiting (die meer dan 500 of 1000 besmettingen per 100.000 inwoners hebben).

De avondklok wordt verruimd vanaf vrijdag 19 maart naar 23.00 uur tot 06.00 uur. Winkels, bars en restaurants mogen hun deuren open houden tot 22.30 uur in die gemeenten waarin dat is toegestaan. Daar valt de hele Costa del Sol onder, zoals vandaag bekend gemaakt de de Junta de Andalucia. Voor details over andere gemeenten en meer informatie: zie mapacovid.es Binnen in bars en restaurants mogen er niet meer dan 4 mensen aan één tafel plaats nemen. Buiten worden dat 6 mensen.
 
Correcte inschrijving
Checkt u alstublieft of uw inschrijvingen bij uw gemeente én bij uw Centro de Salud correct en up to date zijn? Zo heeft u de beste mogelijkheden om uw vaccinatie zo snel mogelijk te ontvangen!
Jaarlijkse Algemene Leden Vergadering 24 april 2021
  
Overeenkomstig het bepaalde in Statuten en Huishoudelijk Reglement roept het bestuur de leden van de NCCS op tot het bijwonen van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze zal bij eerste oproep gehouden worden op zaterdag 24 april 2021 in restaurant Finca Los Caballeros te Benalmádena om 10.30 uur en bij tweede oproep op dezelfde datum en plaats om 11.00 uur. Toegang tot de vergadering is uitsluitend mogelijk voor leden die hun contributie over 2021 betaald hebben.

Agenda
1.   Opening door voorzitter
2.   Ingekomen stukken
3.   Goedkeuring notulen ALV 14-03-2020
4.   Jaarverslag secretaris 2020
5.   Financiële zaken:
      a. verslag van de penningmeester
      b. verslag kascommissie
      c. décharge penningmeester
      d. begroting 2021
      e. vaststelling contributie 2022
6.   Bevestiging bestuur
7.   Verkiezing kascommissie
8.   Rondvraag
10. Sluiting

Heeft u onze nieuwe website al bezocht?
De laatste Vliegende Hollander - DVH 1-2021 staat ook online!
Click hier om deze te bekijken.
Lees nog eens na op onze website hoe de recente evenementen zijn verlopen
Meer informatie over evenementen, excursies, etentjes, reizen en andere zaken kunt u vinden op de website van de club: https://www.nccs.es
Copyright © 2021 Nederlandse Club Costa del Sol, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp