Copy
View this email in your browser

          Extra Nieuwsbrief Koningsdag                   27 april 2024

Zaterdag 27 april Koningsdag
 
Ook dit jaar organiseert de NCCS weer een geweldig feest op deze dag. We gaan deze middag op de bekende feestelijke manier met elkaar vieren bij Restaurante la Sierra in het Cerrado del Águila Golf and Resort. Het feest begint om 14.00 uur en eindigt om 18.00 uur. De muzikale omlijsting wordt weer verzorgd door Philip. Dat wordt weer luisteren naar heerlijke muziek en dansen als vanouds.   

De eigen bijdrage voor de Koningsdag is € 17,50 voor leden en € 28,00 voor introducees. U ontvangt bij aankomst 3 bonnen voor gratis consumpties die besteed kunnen worden aan wijn, bier en frisdrank. Tevens zal er met diverse tapas worden rondgegaan. De kosten voor de bijeenkomst zijn ten opzichte van vorig jaar helaas flink gestegen en we zien ons genoodzaakt dat gedeeltelijk door te berekenen


Meer drankjes zijn voor uw eigen rekening en kunnen bij de bar worden gehaald of bij de ober besteld.

Wij verzoeken u zich aan te melden uiterlijk op 21 april door middel van het aanmeldformulier dat u kunt invullen met de link in de u toegestuurde nieuwsbrief (alleen leden) Als u voor meerdere personen opgeeft, graag alle namen vermelden zoals aangegeven.

Heeft u nog plaats over in de auto en wilt u andere leden (zonder vervoer) meenemen? Dan kunt u dit melden onderaan het aanmeldformulier. Mocht u geen vervoer hebben dan kunt u een email, onder vermelding van aantal personen en de oppik locatie, sturen naar evenementen@nccs.es. Wij zullen ons best doen om u in contact te brengen met elkaar, maar wij kunnen natuurlijk niets garanderen.

De eigen bijdrage kunt u overmaken op onze rekening bij de CaixaBanka: ES36 2100 5878 1513 0008 0795 ten name van Club Neerlandes Costa del Sol. Onder vermelding van: Koningsdag en aantal deelnemers waarvoor u betaald.

Het bestuur verheugt zich om deze dag gezamenlijk met u te vieren.
 
Adres locatie: Avenida Leopoldo Werner S/N, 29649 Las Lagunas de Mijas
Click hier voor de Google maps routebeschrijving

 Er is voldoende parkeergelegenheid bij het restaurant aanwezig.
Meer informatie over evenementen, excursies, etentjes, reizen en andere zaken kunt u vinden op de website van de club: https://www.nccs.es
Copyright © 2024 Nederlandse Club Costa del Sol, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp