Zusterclubs

Argentinie
De Nederlandse Vereniging Buenos Aires
De Nederlandse Vereniging Argentinie is er voor de naar schatting tweeduizend Nederlanders die in het Zuid-Amerikaanse land wonen en werken.
Australie
Dutch Australian Cultural Centre
The Dutch Australian Cultural Centre Ltd has as its aims and objectives the collection, preservation, promotion and dissemination of Dutch culture and heritage in Australia.

Dutch Australian Society “Abel Tasman”
Sinds de oprichting in 1970 zet de societeit Abel Tasman zich in voor de culturele banden tussen Tasmania en Nederland.

The Dutch Club
De Dutch Club is voornamelijk voor inwoners van Australie die van Nederlandse afkomst zijn maar iedereen is welkom om lid te worden.

Belgie
NedCafe Brussel
NedCafe is de gezelligheidsvereniging voor Nederlanders die in Brussel wonen en/of werken. NedCafe organiseert elke maand een borrel.
Brazilie
Nederlandse Vereniging te Rio de Janeiro
De Nederlands Vereniging te Rio de Janeiro (NVR) is een vereniging die als doel heeft het onderlinge kontakt met en de integratie van Nederlanders en hun families in Rio te bevorderen.
Canada

The Canadian Club of the Netherlands
Our goal is to reach out to all Canadians in The Netherlands to help make their stay a wonderful experience.

Dutch Canadian Business Club (Calgary)
The Dutch Canadian Business Club of Calgary (DCBC) brings together entrepreneurs, professionals of Dutch heritage, and people with a business connection to Holland, for the purpose of networking, learning, business development and celebrating Dutch tradition.

Dutch Canadian Club
Founded in 1977, the Dutch Canadian Club offers more than just a social club. Through socials and various events the DCC provides the opportunity to form friendships that last a lifetime.

Dutch Network Vancouver
The Dutch Network web site and monthly E-Newsletter both aim to improve communication and connections within the Dutch-Canadian community of the Greater Vancouver, B.C., region.

Chili
Nederlandse Vereniging Chili
Website van de Nederlandse Vereniging in Chili. Met actueel nieuws en evenementen.
Groot-Brittanie
Nederlandse Vereniging Aberdeen
De NVA is een vereniging voor Nederlanders wonend in Aberdeen en omgeving. En natuurlijk is ons verenigingsblad Koek en Zopie hier ook op terug te vinden.
Oostenrijk
Nederlandse Vereniging Wenen
De Nederlandse Verenging in Wenen biedt aan alle Nederlanders en niet-Nederlanders met Nederlandse affiniteit, een sociaal en cultureel platform. Wij zien het als onze taak de Nederlandse taal en cultuur in ere te houden en een sociaal netwerk te bieden waarin deze taal en cultuur geleefd wordt.
Vietnam
Dutch Business Association Vietnam
The Dutch Business Association in Vietnam (DBAV) is an independent and non-profit organization, officially established in 1999. It actively wants to promote and increase the business relationship with Vietnam and other business communities whilst promoting social, cultural, recreational, educational and charitable activities.
Zuid-Afrika
De Nederlandsche Club te Kaapstad
De Nederlandsche Club te Kaapstad is in 1998 opgericht met als doel het bevorderen van de banden van personen in de West-Kaap, die een binding hebben met Nederland. In de West-Kaap verblijven naar schatting 10.000 personen van Nederlandse afkomst, die aldaar sedert langere tijd, meer recent of tijdelijk woonachtig zijn. De Club organiseert regelmatig activiteiten m.n. op sociaal, cultureel en sportief gebied. Als netwerk biedt de NCK voor haar leden ook een goed netwerk voor het uitwisselen van infomatie en ervaringen.
Zweden
Hollandse Club Stockholm
De Hollandse Club Stockholm is ontstaan in 1940 met als doel de banden tussen de Nederlandstaligen in Stockholm en omgeving te bevorderen en te onderhouden, alsmede van de contacten tussen de leden der vereniging en Nederland.
Zwitserland
Gesellschaft Schweiz-Holland (Bern)
In de Gesellschaft Schweiz-Holland ontmoeten Nederlanders en Zwitsers elkaar om gezellig samen te zijn en gedachten uit te wisselen. We informeren de leden over ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving en b.v. over wetswijzigingen.

Nederlandse Club Luzern
De Nederlandse Vereniging Luzern werd op 1 februari 1962 opgericht en u hoeft niet in Luzern te wonen om lid te worden… “zolang u in een omtrek van 20.000 km woont bent u van harte welkom

NV in Zurich
De Nederlandse Vereniging te Z�rich (kortweg NVZ) opgericht op 22 april 1955 heeft tot doel het leggen van contacten tussen de in het kanton Z�rich en omgeving woonachtige Nederlanders.

Vereniging Nederland Bazel
De Vereniging Nederland Bazel stelt zich ten doel de onderlinge contacten en de ide�le belangen van de in Basel en omgeving verblijvende Nederlanders en vrienden van Nederland te bevorderen. De vereniging bestaat sinds 1921.